Op onze zoektocht naar een goede stacaravan zijn we bij verschillende bedrijven gaan kijken. Klavervier sprong er echt uit: heel goede technische informatie over de voor-en nadelen van verschillende merken en typen en een heel klantvriendelijke benadering. Nadat we onze keuze hadden gemaakt heeft Johan diversen aanpassingen aan de caravan verricht. Ook het vervoer naar de campingplek is geregeld. Heel veel service dus en een prettig contact. Ik zou iedereen die een stacaravan zoekt willen aanraden: ga eerst bij Klavervier kijken!

Gerard

Januari een gebruikte stacaravan gekocht bij klavervier (johan) februari keurig op tijd afgeleverd,met de nodige tekst en uitleg hoe alles werkt.

Zonder problemen snel en goed geplaatst in het dorpje zeeland.

Alleen maar LOF over de manier zoals johan te werk gaat .

Aanbevelen waard ga zo door.

Da ge bedankt zeit witte houdoe

Gerrit

We zijn fantastisch blij met onze nieuwe oude stacaravan, gekocht bij klavertje 4 in Osdorp.
Verschillende zaken hebben we bezocht, maar zijn bij Johan geslaagd!!
Hij heeft geduld, neemt de tijd, geeft service en komt afspraken na. kortom:
Wilt u voor een nieuwe of oudere caravan slagen, dan bij klavertje 4 naar Johan vragen!!

Lisette

Ook wij hebben bij Klavervier een stacaravan gekocht.
Bij de eerste bezichtiging op 1e Pinksterdag,  super vriendelijk, correct en vakkundig ontvangen door Johan.
2 weken later is de stacaravan door hem afgeleverd en keurig geplaatst in de Achterhoek.
Johan is een vakman en weet van wanten.
Telefonisch en via app ( oa foto’s voor en tijdens vervoer ) heeft hij ons steeds op de hoogte gehouden tot op de dag van levering.
Bij Klavervier  “is de klant nog koning”.

Groetjes van de Achterhoekers 🙂
Henk en Carla

Henk en Carla

Hallo wij hebben een stacaravan gekocht bij klaver vier we zijn heel goed en vriendelijk behandeld door Johan en hij heeft onze caravan naar Duitsland gebracht op de camping als u een stacaravan wil kopen is dit adres een echte aanrader het is een goed bedrijf waar je goed en heeeeeeeel vriedelijk geholpen wordt. Gr Ruud en Joke

Ruud en Joke

In 2006 een Nordstar starcaravan bij dit bedrijf gekocht en een Hobby ingeruild. Prima deal gehad. De caravan werd super netjes afgeleverd op camping de Koekoek in Tienhoven. Helemaal top en aan te bevelen. Heel veel plezier van deze caravan.

Jac Eskes

Nadat wij een Nordstar de Luxe bij u hadden aangeschaft is deze door u ondanks de zeer dichte mist op tijd volgens afspraak afgeleverd en geplaatst op camping Val d’Or in Luxemburg. Zelfs de camping eigenaar was zeer verbaast hoe soepel alles verlopen is. De oude Nordstar van zijn plaats en daarna de nieuwe op nagenoeg het zelfde punt.

Fam. Sierra